Workshops

Liever de training met collega's volgen? Of op zoek naar een inspiratiesessie?

Ik verzorg ook bijeenkomsten en trainingen op maat. Bijvoorbeeld voor bibliotheken, binnen scholen (kleutergroepen), kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Neem contact met mij op voor een offerte voor jouw organisatie of bedrijf.

Concreet aan de slag met tafelspel?

Doe mee met de training tafelspel voor beginners

 

“Na het verhaal van Nel was ik enthousiast geworden over tafelspel. Het leek me leuk om het als extra vertelmethode te hebben voor onze peutergroep. Maar om het nou zomaar zelf te gaan doen? Dat vond ik nog een stap te ver. Gelukkig gaf Nel ook een training voor mij en mijn collega’s. Nu kunnen we tafelspel zelf inzetten als we willen.” Misschien herken je je wel in dit citaat. Ik heb een oplossing bedacht …

 

Een praktische training over tafelspel

In 3 avonden leer ik je wat tafelspel inhoudt en wat erbij komt kijken. Aan de hand van een concreet voorjaarsverhaaltje. Op de eerste avond kies je namelijk een verhaal uit. Dat verhaal werken we vervolgens tijdens de andere avonden met elkaar uit en je oefent ermee. Natuurlijk laat ik ook andere voorbeelden zien en bespreken we vragen als: Welke verhalen zijn geschikt voor tafelspel? Hoe bouw je de tafel op? En waar let je op tijdens het tafelspel?

 

Doe je ook mee dit voorjaar?

Denk niet te snel dat dit te moeilijk is. Het is je erin verdiepen en dan gewoon doen! Na deze training weet je en heb je ervaren waarom dit zo’n leuke manier van vertellen is om in te zetten voor jouw groep peuters en kleuters. Een ‘kers op de taart’ in manieren van vertellen! De training vindt plaats op dinsdagavond 3, 17 en 31 maart in het Evertshuis in Bodegraven. We beginnen om 19.30 uur en sluiten de avonden om ongeveer 22.00 uur af.


Na afloop van de training:

  • weet je welk soort verhalen geschikt zijn voor tafelspel;
  • kun je een decor voor tafelspel opbouwen;
  • weet je waar je op moet letten tijdens het tafelspel;
  • kun je een concreet voorjaarsverhaal vertellen via tafelspel in jouw groep of klas!

 

Geïnteresseerd? Geef je snel op!

De training gaat door vanaf 3 deelnemers. Geef je je voor 14 februari op? Dan betaal je slechts € 95 voor 3 avonden. Dit bedrag is inclusief een consumptie. Vanaf 15 februari betaal je € 120 voor 3 avonden. Je geeft je op via nhoevers@xs4all.nl of 0182 76 90 56.